Fotogalerij

Een voorproefje van wat u van onze prive sauna mag verwachten

Via onderstaande fotogalerij geven wij u een indruk van hoe luxe en comfortabel de prive sauna is die u bij ons kunt boeken. Klik op view gallery om de beelden te bekijken. Onze prive sauna is uitgevoerd met een mooie professionele Finse Sauna, een zeer ruime jacuzzi, een massagedouche, een bar met koelkast en een audio/video installatie. De suite is sfeervol verlicht met LED-lampen en sfeerlichjes. Het water van de jacuzzi is uiteraard zuiver en heerlijk warm. Boek eens een prive sauna en ervaar de rust en weldaad van deze suites.Volledige privacy en rust

Onze prive sauna is gevestigd op ca. 20 km. beneden Eindhoven, vlak bij de grens Nederland – Belgie. Omdat wij uitsluitend op afspraak de prive sauna verhuren bent u altijd zeker van een plaats. Ook waarborgt dit de rust en volledige privacy die u in een publieke sauna natuurlijk niet of nauwelijks heeft. Het is dus echt even genieten in een andere wereld om herboren huiswaarts te keren van uw saunabezoek.

U kunt de prive sauna alleen huren, samen met uw partner en/of vrienden. Wel vragen wij u de huisregels in acht te nemen die altijd van toepassing zijn op het huren van een van onze prive sauna’s.

Dit kan uitsluitend via telefonische afspraak op een van onderstaande nummers:
Nederland: 0031 (0)6 267 852 14
Belgie: 0032 (0)473 237 432